Black Day

0

Black Day


AÇIKLAMA

BLACK DAY , korunan nesnelerde gizliliğe ve sızmaya taktik vurgu yapan tek oyunculu bir nişancı oyunudur.

BLACK DAY oyununda, tercih ettiğiniz ekipmanı ve düşman sayısını ve türünü seçerek oyun ayarlarını zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Basit ve eğlenceli bir görev veya herhangi bir hatanın ölüme yol açabileceği korunan bölgeye nüfuz etmek için en gerçekçi senaryolar oluşturabilirsiniz.

Özellikler:
Tek kullanıcı modu
Birinci ve üçüncü kişi desteği
Eşsiz kartlar
Egzotik yerlere seyahat edin, ortaçağ kalelerine saldırın veya evlere gidin. Her kartın bir dizi özelliği ve çeşitli geçiş yolları vardır.
Sınırsız oyun deneyimi
Her görevin tasarımını değiştirebilmeniz nedeniyle, her geçit sırasında benzersiz bir deneyim bulacaksınız.
Silahlar ve teçhizat
Oyunda 20’den fazla silah türü (saldırı ve keskin nişancı tüfekleri, tabancalar vb.) Ve el bombaları (EMP, patlayıcı, sersemletme, vb.) Bulunmaktadır, çünkü her oyun stili için gerekli ekipman setini alabilirsiniz.
Oyunun zorluk derecesini ayarlayın
20’den fazla özel ayar, oyunun istenen zorluğunu ayarlamanıza izin verir (düşmanların bakımı, düşman silahlarının gücü, ekipman miktarı, vb.).
Gerçekçi sızma
Keşif için insansız hava araçları kullanın, örtünerek saklayın, duvarlardan geçin, su altında yüzün, gardiyanların cesetlerini saklayın, gölgelere düşmanlara saldırın ve fark edilmeden gitmek için her şeyi yapın.
Farklı düşman türleri
Özel birimlerin basit, sıradan ve deneyimli avcı uçaklarıyla karşılaşacaksınız. Buna ek olarak, düşmanlar herhangi bir görevi zorlaştırabilecek askeri ekipmanlara (helikopterler, robotlar, kuleler vb.) Sahiptir.
Sistem ilerleme durumu
Her görevi tamamladıktan sonra yeni silah ve ekipman türlerine erişebileceksiniz.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Core i5 (3Ghz)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: 2 GB RAM card (DirectX 11)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 29 GB kullanılabilir alan
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Core i7+ (4Ghz)
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: 4 GB RAM card (DirectX 11)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 29 GB kullanılabilir alan


RESİM ve VİDEOLAR

 BLACK DAY
 BLACK DAY
 BLACK DAY


İNDİRME LİNKLERİ:
BLACK DAY İndir


HATIRLATMA

Bu oyun tanıtım amaçlı sunulmuştur, oyunların devamını sağlamak ve geliştiriciye destek olmak istiyorsanız lütfen oyunu satın alın.
Oyunu satın almak için tıklayın


98 görüntülenme
OYUN BILGILERI 5 ay önce eklendi
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?