Corruption 2029

0

Corruption 2029


AÇIKLAMA

Corruption 2029, oyunun planına göre, Amerika kıyamet çöplüğüne dönüştü. Artırılmış askerlerin bir müfrezesini yöneterek bu radikal dönüşümün nedenini bulmalısınız. İnsanlık dışı rejim kuklaları ile kanlı savaşlar ve onlarca heyecan verici görev sizi bekliyor. Corruption 2029 derin bir taktik savaş sistemi sunacak. Kazanmak için durumu doğru bir şekilde değerlendirmeniz, yerleri incelemeniz, kapağı ve gizliliği kullanmanız gerekecek. Benzersiz silahlar ve yetenekler zengin çeşitliliği sayesinde bu veya bu görevi farklı şekillerde tamamlamak mümkün olacak.

Oyun hakkında

Bir avcı uçağı motelin topraklarına girmeli, düşman ajanını ortadan kaldırmalı ve gizli bir cihaz bulmalıdır. Bunu yaparken, kişi esas olarak gizliliğe ve sığınma evlerinin kullanımına güvenmek zorundadır. Oyun yakın gelecekteki distopik Amerika’da geçiyor. Oyuncular Yolsuzluk olarak bilinen yolsuzluğun kaynağını bulacak ve dünyayı kurtaracak. Ve bu görev, dişlere implantlar ve implantlar ile doldurulmuş savaşçılar tarafından gerçekleştirilecek.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum:
İşletim sistemi: Windows 8
İşlemci: Intel Core i3-4160 (2 * 3600) ya da eşdeğeri veya AMD FX-4300 (4 * 3800) ya da eşdeğeri
GPU: GeForce GTX 660 (2048 MB) ya da Radeon HD 7850 (2048 MB)
RAM: 4GB
Depolama alanı: 5GB

Önerilen:
İşletim sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-4771 (4 * 3500) ya da eşdeğeri veya AMD FX-9370 (8 * 4400) ya da eşdeğeri
GPU: GeForce GTX 970 (4096 MB) ya da Radeon RX Vega 56 (8192 MB)
RAM: 8GB
Depolama alanı:5GB


RESİM ve VİDEOLAR

Corruption 2029
Corruption 2029
Corruption 2029


İNDİRME LİNKLERİ:
Corruption 2029 İndir


HATIRLATMA

Bu oyun tanıtım amaçlı sunulmuştur, oyunların devamını sağlamak ve geliştiriciye destek olmak istiyorsanız lütfen oyunu satın alın.
Oyunu satın almak için tıklayın


210 görüntülenme
OYUN BILGILERI 5 ay önce eklendi
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?