Tower of Time

0


AÇIKLAMA

Tower of Time, 50 saatin üzerinde oyun, el yapımı seviyeler ve sinema yoluyla anlatılan zengin bir hikaye ile dolu inanılmaz bir maceradır. Klasik RPG oyununu bir sonraki seviyeye taşıyan Tower of Time, esnek karakter gelişimi, binlerce parça yağma ve ekipman ile karmaşık ve taktik Arrow-Time gerçek zamanlı savaş sistemine sahiptir.
Önemli not: Zaman Kulesi’nde mücadele farklıdır. Her savaş taktik bir bulmaca gibi tasarlanmıştır. Dövüşün tadını çıkarmak istiyorsanız, beceri setinize yeterince zor olan zorluğu seçmeniz ve ilerledikçe ayarlamanız gerekir. Ne sunduğumuzdan emin değilseniz – lütfen forumları okuyun veya savaş sunan bazı YT kliplerini izleyin.

İlgi çekici epik oranların hikayesi
Teknolojinin yıkıcı sonuçlarla büyüyle buluştuğu bir dünyaya dalın. Bir grup çeşitli şampiyon toplayın ve onları kulenin içinden geçirin. Yüzlerce lore kitabı ve dağınık bilgi parçaları, maceracı partiniz kaderine yaklaştıkça Artara’nın tarihini yavaşça ortaya koyuyor.

Duraklama veya yavaş zaman ile derin taktik gerçek zamanlı mücadele
Eylemi bir taramayı yavaşlatan veya duraklatan Arrow-Time savaş sistemi ile her savaşın nihai stratejik kontrolünü ele alın. Önceden planlayın ve partinizi nihai etki için ihtiyaç duyduğunuz yere konumlandırın. Yeni tehditlere tepki vermek, yıkıcı yeni büyüler ve saldırılar uygulamak ve düşman saldırılarına karşı koymak için Arrow-Time’ı kullanın. İki karşılaşma asla aynı değildir. Daha zor zorluklarda – her savaşa taktiksel bir bulmaca olarak bakın.

– Her biri farklı güçlü ve zayıf yönlere sahip 7 benzersiz karakter sınıfı.
– İki özel geliştirme ağacı ve çok sayıda seçenek içeren karmaşık beceri sistemi.
– Beceri Hareketleri – bazı becerileri istediğiniz gibi çizin.
– Yerçekimi manipülasyonu – düşmanlarınızı dağıtmak veya onları çekmek için büyük mesafeler atlayın.
– Zengin ekipman sistemi.
– Eşsiz beceri ve taktiklere sahip 150 düşman.
– Çeşitli beceri ve büyüler içeren 50 Patronla yüzleş.
– Epic zorluk da dahil olmak üzere beş zorluk seviyesi (yeni oyuncular için önerilmez).
– Çoklu savaş modları, gelecekte çok çeşitli ve yeni zorluklar olmasını sağlar.
– Size meydan okumak için özenle tasarlanmış el yapımı seviyelerde seyahat edin.
– Yeni karakter ilerleme sistemi.
– Eşsiz Parti Hizalama sistemi.
– Taktik ve parti kurma becerilerini test etmek için tasarlanmış Mücadeleler.
– İşçilik, büyüleyici, efsanevi eşyalar.
– Yükseltilebilir şehir.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i3 or equivalent
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 or equivalent
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10 (64 bit)
İşlemci: Intel i5 series or AMD equivalent
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 or equivalent
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan


RESİM ve VİDEOLAR

Tower of Time
Tower of Time
Tower of Time


İNDİRME LİNKLERİ:
Tower of Time İndir


HATIRLATMA

Bu oyun tanıtım amaçlı sunulmuştur, oyunların devamını sağlamak ve geliştiriciye destek olmak istiyorsanız lütfen oyunu satın alın.
Oyunu satın almak için tıklayın


65 görüntülenme
OYUN BILGILERI 5 ay önce eklendi
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?